Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رسانه‌ رژیم صهیونیستی در گزارشی از نقش عربستان سعودی و امارات در تلاش برای کودتا در اردن خبر می‌دهد.

خبرگزاری میزان - رسانه‌های اردن شنبه شب، از تلاش نافرجام برای کودتا در این کشور و سپس بازداشت دستکم ۲۰ نفر از مقام‎های ارشد این کشور خبر می‎دهند.

از جمله افرادی که در جریان رویداد امنیتی دیشب در اردن بازداشت شده، «حمزه بن حسین»، برادر پادشاه اردن و ولیعهد سابق این کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه «یدیعوت آحارانوت» در گزارشی از نقش عربستان سعودی و امارات در این رویداد امنیتی خبر می‌دهد.

این گزارش می‎گوید «منابعی بسیار بلندپایه در اردن به یدیعوت آحارانوت گفته‎اند که ولیعهد عربستان و سران یکی از کشور‌های عربی (ظاهرا حاکم دبی) به صورت مخفیانه در این کودتای نافرجام نقش داشته‎اند.»

به گزارش «یدیعوت آحارانوت»، شاهدی که منابع اردنی بر این ادعای خود ارائه داده‎اند سفر ماه گذشته «ملک عبداالله دوم»، پادشاه اردن، به عربستان است.

ملک عبدالله دوم در جریان این سفر با «محمد بن سلمان» دیدار و گفت‎وگو کرده، اما دو طرف در پایان این دیدار از صدور بیانیه مشترک پایانی خودداری کردند.

بیشتر بخوانید: بازداشت ولیعهد سابق اردن به همراه ۲۰ تن دیگر واکنش‌های منطقه‌ای و بین المللی به شبه‌کودتا در اردن

این منابع می‌گویند «باسم عوض الله»، وزیر دارایی اردن که به نزدیک بودن به ملک عبدالله دوم مشهور بوده، حلقه اتصال میان خاندان پادشاهی عربستان و شاهزاده‌های اردن بوده است.

گزارش «یدیعوت آحرونوت»، در بخش دیگری می‌گوید که طی روز‌های اخیر دستکم ۲۵ نفر از نزدیکان شاهزاده «حمزه بن حسین»، طی روز‌های اخیر به اتهام ارتباط با عربستان در طراحی این کودتای نافرجام بازداشت شده‎اند.

این پایگاه رژیم صهیونیستی می‌نویسد «مقام‎های نظامی عالی رتبه اردن روز یکشنبه از طریق کانال‌های نظامی، پیامی را به همتایان اسرائیلی خود ارسال کرده و به آنها اطلاع داده‎اند که اوضاع در این کشور تحت کنترل است و خطری، ثبات پادشاهی را تهدید نمی‌کند.»

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اردن ملک عبدالله دوم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اردن اردن ملک عبدالله دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۵۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سودان: امارات بیش از ۴۰۰ محموله سلاح و مهمات برای نیروهای واکنش سریع فرستاده است

به گزارش خبرآنلاین، «حسین عوض علی» وزیر خارجه سودان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این کشور شواهد و مدارکی را در اختیار دارد که نشان می‌دهد فرودگاه‌های چاد میزبان بیش از ۴۰۰ فروند هواپیمای حامل مهمات جنگی برای نیروهای واکنش سریع سودان از امارات بودند.

به گزارش شبکه خبری «المیادین»، وزیر خارجه سودان اظهار کرد: چاد دو فرودگاه «ام جرس» و «ابشی» را به پروازهایی اختصاص داده که از امارات سلاح و مهمات نظامی برای «شبه‌نظامیان تروریست» می‌آورند.

به گزارش ایسنا، حسین عوض علی در ادامه گفت: بیش از ۴۰۰ پرواز برای انتقال سلاح و مهمات انجام شد که توسط دستگاه‌های ملی سودان و آژانس‌های بین‌المللی ویژه، اطلاعات دقیق این پروازها و مسیرهای هوایی و تاریخ فرود و تخلیه بارهایشان رصد شدند.

او در ادامه نیز گفت که ارتش سودان با تعدادی از کاروان‌هایی که از چاد سلاح به داخل کشور منتقل می‌کردند، پس از ورودشان به خاک سودان مقابله کرد.

وزیر خارجه سودان با اشاره به اینکه چاد همچنان پایگاهی برای فرماندهی نیروهای واکنش سریع است و نشست‌ها و دیدارهای آنها در این کشور برگزار شده و عملیات‌های سربازگیری، جذب نیرو و جمع‌آوری پول در این کشور انجام می‌شود، علاوه بر این زخمی‌های آنها در بیمارستان‌های چاد درمان می‌شوند و یا ترتیب سفر آنها به آنجا برای درمان داده می‌شود، از دولت چاد خواست از حمایت از نیروهای واکنش سریع دست بردارد.

پیش از این امارات اعلام کرده بود که به هیچ یک از دو طرف درگیری در سودان سلاح و مهمات نمی‌دهد و از هیچ کدام از آنها جانبداری نمی‌کند.

جنگ در سودان ۱۵ آوریل ۲۰۲۳ میان ارتش این کشور به فرماندهی عبد الفتاح البرهان و نیروهای واکنش سریع به فرماندهی محمد حمدان دقلو (حمیدتی) آغاز شد.

برخی طرف‌های عربی‌، آفریقایی و بین‌المللی برای برقراری آتش‌بس میان دو طرف سودانی وارد عمل شدند اما این میانجیگری‌ها نتیجه‌بخش نبود.

این جنگ تاکنون موجب کشته شدن هزاران تن در سودان شده و این کشور آفریقایی با ۴۸ میلیون جمعیت را در آستانه قحطی قرار داده، در این جنگ زیرساخت‌های ضعیف سودان ویران شده و طبق اعلام سازمان ملل، بیش از ۸.۵ میلیون سودانی آواره شده‌اند.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903199

دیگر خبرها

  • سودان: امارات بیش از ۴۰۰ محموله سلاح و مهمات برای نیروهای واکنش سریع فرستاده است
  • پیام پادشاه مراکش به رژیم صهیونیستی و جهان درباره وضعیت فلسطین
  • نگرانی از اعتراضات ضدصهیونیستی در عربستان،‌ مصر و اردن
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها (فیلم)
  • واکنش روسیه به بازداشت گسترده دانشجویان در آمریکا
  • (ویدئو) توصیه تاریخی پادشاه عربستان به صدام حسین درباره جنگ با ایرانی‌ها
  • بازداشت هزاران دانشجو در آمریکا دروغ آزادی بیان را اثبات کرد
  • تلاش سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت نتانیاهو
  • تماس سنای آمریکا با دیوان بین‌المللی کیفری برای جلوگیری از اقدام احتمالی علیه سران تل‌آویو